Skive fH

Mads-Peter Lønborg: Vi skal være kyniske nok

Gårdagens kamp mod Bjerringbro-Silkeborg var på papiret en gratis kamp. En af de kampe, hvor man ikke forventer, Skive henter point. Alligevel sad mange af os med en ærgerlig fornemmelse efter slutfløjt i går, for mulighederne for point var mange. Samme følelse havde kampens spiller, Mads-Peter Lønborg også, da vi efter opgøret fangede ham til en reaktion på 26-28-nederlaget.
”Vi er egentlig ret godt med og spiller en god første halvleg. Det er noget kvalitet på afslutningerne, jeg synes, afgør den her kamp lidt. Hvis vi propper nogle få bolde mere ind på nogle af de store chancer, vi har, blandt andet i 1. halvleg, så vinder vi med en-to stykker.”

Skive fH-mandskabet kom ellers godt fra start i 1. halvleg, hvor skytterne brød fint igennem BSH-forsvaret og defensiven hjemme selv stod stabilt suppleret godt op af Brandbyge i målet. I 2. halvleg gik BSH dog i et offensivt 5:1-forsvar som slog flere knuder på et ellers fint Skive-spil. Det er også et af de kort, som Skive fH selv hiver op ad lommen, når modstanderne skal bremses, fortæller MP Lønborg.
”Vi er jo selv lidt tilhænger af det til tider med at tage lidt højde og prøve at stresse spillerne mest muligt. Man skal komme i fart og måske lade være med at tage en dribling, hvis man vil køre sin duel fra start. Det har vi selv en to tre stykker af i 2. halvleg, hvor det giver noget dårligt flow i angrebet.”

Kampen mod BSH sikrede desværre ikke de to første point på hjemmebane i 2022, men allerede fredag får Skive fH-mandskabet endnu en chance. Her gæster Ribe-Esbjerg HH Interford Arena til en spændende kamp, og mulighederne er bestemt til stede, siger MP Lønborg, hvis spillerne kan smide boldene i mål.
”Vi skal udover stepperne. Vi skal tro på vores kontraspil og vores første og anden bølge, og så skal vi sætte nogle gode etablerede angreb op og trække tempoet lidt ud af det. Derudover skal vi være kyniske nok til også at prøve at proppe boldene ind på alle de chancer, vi får.”

Billetter til fredagens opgør, der fløjtes i gang kl. 19.30 kan du finde lige her – vi glæder os til at se jer på lægterne, spillerne har brug for jer som den ottende mand!

Kampens spiller er sponsoreret af Egeris Blomster
Personlig sponsor for Mads-Peter Lønborg er Beierholm