Skive fH

Magnus Møland stopper i Skive fH efter sæsonen

For to sæsoner siden skiftede den unge højrefløj, Magnus Møland, til Skive fH fra Aalborg Håndbold. Allerede i sin første sæson var `Mø´ som han bare kaldes i klubben, med til at sikre oprykningen til ligaen og det er også en af de ting, som han vil se tilbage på. Magnus Møland er nemlig i gang med sin sidste sæson i den blå trøje for nu. 

”De to sæsoner jeg har været i Skive fH, har været yderst tilfredsstillende. Jeg kom til Skive fra Aalborg Håndbold med målet om at få mere spilletid, så at jeg samme tid kunne være med til at opnå klubbens ambitioner om at rykke op i ligaen i min første sæson var en utrolig fed bedrift at være med til.” 

På sidelinjen i Skive fH har man også været tilfreds med Magnus Mølands to sæsoner i klubben, og glædes over, at vi kan sende ham videre på håndboldrejsen, fortæller direktør Jesper Sørensen. 

”Mø har udviklet sig rigtig godt i de to sæsoner, han har været en del af Skive fH, hvor vi også har brugt Mø rigtig meget på vores 2. divisionshold med stor succes. Han har lagt gode lag på sit spil her i klubben, specielt her i foråret, hvor han har gjort sig bemærket og omsat de gode takter på 2. divisionsholdet til liganiveau.” 

Selv fik Magnus Møland sat et godt punktum for sine sæsoner i Skive fH med et rigtig fint forår på håndboldbanen. Nu går turen videre for den unge højrefløj og hvor vi kommer til at se mere til ham på håndboldbanen. Mø kvitterer med et skulderklap retur til Skive fH for de to sæsoner, han i denne omgang har spillet i klubben. 

”Min tid i Skive FH har været rigtig god, men for mit vedkommende, har jeg fået et tilbud, som jeg ser som en perfekt mulighed for, at jeg kan bygge på og fortsætte min udvikling. 

Skive fH er en fantastisk klub med en god blanding af unge såvel som de lidt ældre. Det er en klub med en dygtig bestyrelse, der har styr på tingene med hjælp fra nogle fantastiske frivillige og fans, der aldrig skuffer.” 

Også for Magnus Møland venter der en enkelt kamp endnu i den blå trøje, det bliver næste runde af Santander Cuppen, hvor Skive fH møder 1. divisionsholdet fra Grindsted.