Skive fH

Magnus SP bliver en del af Skive fH 24/25

ll

Vinter- og forårsperioden er tiden hvor alle kontrakter gerne skal falde på plads for den kommende sæson, og her i Skive fH er ingen undtagelse. Vi har i den forbindelse fået endnu en brik på plads, da det unge fløjtalent Magnus SP (Storgaard Pedersen) – født. d. 7. december 2004 – udlejes fra ligaklubben Mors-Thy til Skive fH i den kommende sæson 2024/2025 med tiltrædelse d. 1. juli 2024.

Magnus er særdeles velkendt i Skive fH, hvor han spillede sine tidlige ungdomsår. Både hans far og mor bor I Skive og mange af Magnus’ venner er her fra byen, hvorfor det var helt naturligt at give det en chance her i klubben.

”Da jeg fik at vide at Skive var interesseret i at leje mig, var det faktisk et nemt valg med tanke på min karriereplanlægning. Jeg har fået min håndboldopvækst i Skive og kender klubben og de mennesker omkring klubben rigtig godt. Især efter min snak med Mathias Albrektsen og planerne for den nye sæson, var jeg ikke i tvivl mere. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte min seniorkarriere i Skive og forhåbentlig spille med om oprykning, hvis de ikke allerede klarer det i år”, fortæller han således selv om den store beslutning.

Træner Mathias Albrektsen ser tilknytningen af den vævre fløjprofil med lokale rødder som en god tilføjelse.

”Vi er altid glade for at hente lokale spillere som har præsteret andre steder til Skive fH, for som han også har vist i sine ligaindhop Mors-Thy’s førstehold, så har han grebet de chancer han er blevet givet. Vi er glade for at kunne hente en så talentfuld spiller der tror på vores miljø, hvor vi skal bygge på hans udvikling den næste sæson. Jeg kender ham fra ungdomslandsholdet, hvor der ingen tvivl er om at han er en hammerdygtig spiller”, forklarer cheftræneren.