Skive fH

Malte Justesen spiller sin sidste kamp i fH-trøjen

I aften møder vores fH-drenge Grindsted i pokalturneringen, Santander Cup, på udebane i Lyng-Hallen. Også for Malte Justesen bliver det sidste kamp i den blå trøje, og det er da bestemt vemodigt, siger han.

”Det er selvfølelig altid lidt mærkeligt, når man skal spille sidste kamp for en klub, men sådan er det jo nogle gange. Det er et valg, jeg er blevet nødt til at tage i forhold til mit arbejde næste sæson.”

For der skal ikke herske tvivl om, at Malte Justesen gerne ville have fortsat i den blå trøje. Det er dog en traineeplads i Silkeborg ved Arbejdernes Landsbank, som ikke kunne forenes med træningerne i Skive fH, der gør, at Malte Justesen ikke fortsætter i blå, fortæller han selv.
”jeg ville også gerne selv være blevet, hvis det kunne lade sig gøre, men det kunne ikke hænge sammen med min traineestilling, hvor jeg skal være der 37 timer og nogle træningstider i Skive som ændrer sig lidt. Det blev lidt svært at få til at hænge sammen.”

Malte Justesen husker dog tilbage på tre gode år i den Midt-og vestjyske klub, men også en sæson i år, som måske ikke har været helt så god som forventet for Malte Justesen selv.
”Den sidste sæson her, har måske været knap så god på mit vedkommende, men jeg husker helt sikkert tilbage på nogle gode sæsoner i Skive fH. Det har været fedt at vinde en masse kampe i 1. division og så husker jeg selvfølgelig tilbage på, da vi rykkede op i ligaen.”

Håndbolden lægges ikke på hylden for Malte Justesen, der dog endnu ikke ved, hvor turen går hen.