Skive fH

Mange individuelle fejl kostede sejren mod SønderjyskE Herrer

I går kunne Skive fH-mandskabet desværre ikke gå fra banen med to point som håbet. Kampen var aldrig rigtigt i fare for SønerjyskE, der selv kom til opgøret med et nederlag. For mange individuelle fejl på banen og flere velspillende modstandere kostede de to point hjemme i Interfjord Arena.

Skives forsvar, som så oftest har fået ros igennem sæsonen, sad ikke helt i skabet og det udnyttede SønderjyskE til fulde i 1. halvleg. Andreas Lang og Noah Gaudin kom igennem Skive-forsvaret som de ville, og deres navne blev ofte råbt op efter en SønderjyskE-scoring. Angrebsmæssigt så det mere fornuftigt ud, hvor flere spillere bød sig til og fik sendt bolden ind bag Kasper Laursen 15 gange i løbet af de første 30 minutter. Desværre ikke nok ift. SønderjyskEs 19 mål.

2. halvleg fungerede bedre for Skive og fornemmelsen for en gentagelse af kampen mod TMS sad flere tilskuere sikkert med. Flere gange var Skive oppe på minus to, blandt andet takket være en velspillende Shadrach Nsoni i målet, men det var ikke nok til at hente sejren. Derfor blev det SønderjyskE, der løb med de to point med slutcifrene 32-28 i Interfjord Arena.

Selvom det ser svært ud, så er der stadig flere kampe tilbage i grundspillet, og vi giver ikke op før den sidste bold er kastet. Det næste opgør for Skive fH venter på torsdag d. 17. marts mod Fredericia HK i thansen Arena kl. 19.00