Skive fH

Nicolai Nyeland Mikkelsen ny træner for drengenes U17-årgang

Sidste brik er nu på plads til kommende sæson i ungdomsafdelingen, hvor vi kan præsentere Nicolai Nyeland Mikkelsen som træner for drengenes U17-årgang.

Det er en træner med masser af erfaring, vi til kommende sæson tilknytter vores U17-drenge. Nicolai Mikkelsen er stort set selv vokset op i en håndboldhal og har de seneste 13 år også båret titlen ”træner”, først i sin barndomsklub Hald Ege Ravnstrup og sidenhen i både Bjerringbro og Viborg fH, hvor han de seneste sæsoner har trænet U19-drenge 1. division.

Til kommende sæson bliver det Skive fH´s drenge, der får lov til at prøve kræfter med Nicolai Nyeland Mikkelsen, og det ser den kommende Skive fH-træner allerede frem til.
”Det fede ved at være træner, specielt på ungdomssiden, er jo, at man kan få lov til at være med til at udvikle de her spillere på deres håndboldmæssige kundskaber, lige såvel som deres personlige rejse i det at blive til voksne mennesker. Så findes der heller ikke noget federe end at bruge sin tid i en hal sammen med unge mennesker, der synes, håndbold er det fedeste i verden.”

Nicolai Nyeland Mikkelsen er til daglig bosat i Viborg og læser til lærer på seminariet i Skive, derfor er byen heller ikke ukendt for ham, men han glæder sig til at prøve kræfter med håndboldhallen og håndboldkulturen i Skive fH.
”Nu har jeg bevæget mig i drengehåndbold de sidste 13 år, og synes muligheden her i Skive fH var spændende. Peter Laursen har forelagt, at klubben er i en spændende udvikling og de ideer og tanker der er med foreningen, synes jeg, lyder meget spændende. Jeg ser frem til at blive en del af klubben og sætte mit eget præg på holdet, derudover har det tiltalt mig rigtig meget at få lov til at være primus motor på U17-årgangen.”