Ny bestyrelse på plads i Skive fH

Bestyrelsen i Skive fH kunne ved generalforsamlingen sidst i september måned byde velkommen til tre nye ansigter, men for mange i og omkring klubben godt velkendte. Søren Riis, Jacob Berg og Ida Pinholt blev valgt ind, mens Mette Brandstrup og Henrik Madsen fortsatte. Efter første møde med den nye bestyrelse, kan vi nu fortælle, at Henrik Madsen overtager formandsposten fra afgående Judith Blach Olesen, mens Jacob Berg bliver næstformand.

Derfor skal der også lyde en stor tak til Judith Blach Olesen, Peter Neuman og Rikke Vestergaard for deres indsats i fH-bestyrelsen. Her fortsætter Rikke Vestergaard som Suppleant sammen med Simon Jensen.

Den nye konstituerede bestyrelse er klar til at tage arbejdshandskerne på og fortsætte arbejdet for at skabe det bedst mulige Skive fH i samarbejde med direktør Jesper Sørensen. Dykker vi ned i denne sæson, så ser vi også målet om en top-tre placering i 1. division for herrerne for realistisk.

Forude venter således en spændende sæson både på og udenfor banen, der allerede er skudt godt i gang!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram