Skive fH

Ny højre fløj tiltræder omgående

Vi er desværre havnet i den uheldige situation, at den knæskade som Viktor Vlastos’ pådrog sig i kampen mod Tønder i december, har vist sig at være værre end først antaget.

En scanning og en efterfølgende vurdering hos en knæspecialist, betyder at Viktor er væk fra håndboldbanen de næste 6 måneder. Det gør naturligvis ondt på vegne af Viktor, at han er ude resten af sæsonen, hvilket er en kæmpe streg i regningen for holdet, da Viktor har vist en stor stabilitet igennem 1. halvsæson.

Så giv ham en velfortjent virtuel krammer og positive tanker, om at komme styrket tilbage på den anden side af sommerferien.

 

For at holde vores trup ved lige, så har vi handlet hurtigt og hentet en erstatning med ultrakort varsel, for den resterende del af sæsonen.

Derfor kan vi pr. omgående byde Victor Ilsøe velkommen, som kommer fra BSH’s U19 hold. Victor er en talentfuld højrefløj, som også er en del af Y-landstruppen og dermed en af de største talenter på positionen i hans årgang.

Vi er glade for denne løsning, på et meget svært tidspunkt af sæsonen. Vi glæder os til at byde Victor Ilsøe velkommen i den blå trøje og til at vise ham frem i Interfjord Arena. Victor træner med i dag for første gang og vil være at finde på holdkortet allerede til lørdagens kamp i Maribo.

Vi takker BSH og særligt U19 træner Anders Friis, for en positiv tilgang til denne mulighed og for at støtte Victor Ilsøe.  

 

Sportslige hilsner

Jesper Sørensen – Direktør Skive fH