Skive fH

Nyt fra ungdomsafdelingen

Så er der nyt på ungdomstrænerfronten til den kommende sæson.

Ungdomstræner Steffen Lindorff, som i indeværende sæson har gjort et stort og flot stykke arbejde med vores U17-piger fortsætter som træner med flere opgaver i den kommende sæson.

Steffen kom til klubben før sæsonen og har gjort opmærksom på sig selv ved at være fagligt dygtig, altid smilende og altid villig til at hjælpe i klubben. Han er lynhurtig blevet et integreret og velkendt ansigt i hallerne og i klublokalet. Steffen har udover sit virke som U17-træner fungeret som en dygtig og populær assistent for vores
2. div. damer, hvor han har ageret sparring for Karin Have i kampene.

I 22-23 sæsonen fortsætter Steffen som årgangstræner for U17 piger, men han får også ansvaret for hold 1 hos U15-piger. Her kommer han til at samarbejde med de øvrige U15-trænere om den daglige træning og udvikling af spillere og vil deltage i kampene med hold 1.

Dette tiltag er lavet som et eksperiment for at skabe kontinuitet omkring det at sende spillere afsted på efterskole og modtage dem igen efterfølgende. Steffen brænder for at udvikle spillere på alle niveauer og har stort fokus på det sociale omkring holdene. Derfor passer han perfekt til denne rolle.

Vi glæder os over at kunne råde over Steffen igen i kommende sæson og glæder os til samarbejdet.