Skive fH

Odders topscorer er ny hos Skive fH

Når sommerferien er overstået, vil der være en ny spiller at hilse på i skibonitternes spillertrup.

Det er lykkes at lave en 2-årig aftale med den syvendebedste målscorer i 1. division herrer 22/23, Daniel Nygaard Lund, der skifter til Skive fH efter 2 gode sæsoner hos rækkekollegaerne fra Odder Håndbold. I den forgange sæson var han med 119 mål i 24 kampe en afgørende årsag til deres overlevelse i 1. division.

”Efter en god sæson som topscorer i Odder ser jeg frem til at træde skridtet op på et tophold i rækken, hvor der i Skive venter nye udfordringer og rammer. Jeg er bevidst om Skives klare mål om at spille med omkring oprykning, og det glæder jeg mig utrolig meget til at få ind under huden og blive en del af. Jeg har haft gode snakke med cheftræner Mathias Albrektsen om den måde han ser spillet på, og føler at den rolle jeg kan udfylde, passer godt med mine egne ambitioner. Jeg glæder mig enormt til at blive en del af en klub der er bygget op omkring foreningslivet, og som bliver drevet på en god og professionel måde”, fortæller Skives nye playmaker med nummer 66, der har rødder i det sydvestjyske, men nu er bosiddende på Aarhus-egnen.

Daniel Lund skiftede til Odder Håndbold fra ligaklubben Ribe Esbjerg HH i sommeren 2021, og netop at kunne tage skridtet tilbage i ligaen med Skive fH er en drøm han har.

”Det gav blod på tanden at spille kampe på den øverste hylde i Danmark i et stærkt setup i Esbjerg. Efter 2 gode år i Odder Håndbold er jeg parat til at prøve mig af i et nyt stærkt træningsmiljø, hvor jeg har hørt meget godt om mine kommende holdkammerater. Målsætningen sætter jeg ikke alene, og jeg er sikker på vi med en god opstart hurtigt finder vores niveau i fællesskab. 1. division for herrer bliver stærkere og stærkere for hvert år, men jeg synes virkelig det er en spændende gruppe jeg støder til, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Mathias Albrektsen”, forklarer Daniel Lund.

Daniel svarede meget konkret, da vi bad ham sætte ord på sig selv som håndboldspiller.

”Jeg har været straffekastskytte for Odder i år, men ellers er jeg en mellemlejespiller der ligger og veksler mellem indspil til streg og det hurtige skud – det må være den korte beskrivelse af mig. Som playmaker har jeg også stort fokus på at finde pladsen til mine medspillere, så det er altid vægtningen imellem at se egne chancer og kunne se hullerne hos modstanderen. Jeg dækker hovedsageligt 2’er i forsvaret og den hurtige spillestil inde under 3-meteren passer mig rigtig godt, hvilket også er en af grundene til at jeg har valgt at skifte til Skive fH”.

Daniel kommer til at spille med nummer 66 i Skive fH, og vil være at finde i hallen fra søndag d. 23. juli, når han ligesom alle de kommende holdkammerater møder ind til sæsonens første træning.