Skive fH

Oliver Juhl forlænger med yderligere 1 sæson i Skive fH-trøjen

Det er med største glæde, at vi kan informere om, at Oliver Juhl har lavet en forlængelse for den kommende sæson. Således har vi ham i klubben til sommeren 2024.

Oliver, har i denne første halvsæson vist sig frem på fornemste vis. Med hans store fleksibilitet og høje tempo, har vi draget stor fordel af hans kompetencer på både fløj og back-positionen. Oliver har scoret 45 mål i skrivende stund, hvilket bringer ham ind på en 3. plads i Skive fH-regi på den interne topscorerliste.

Om skiftet har han selv følgende betragtning:

”Jeg er glad for at vi kunne finde ud af en ny løsning, for jeg er godt tilpas i klubben. Det er i Skive fH jeg føler mig hjemme, og jeg har været her siden jeg var helt lille. Aftalen giver mig fremadrettet nogenlunde samme rolle som i år, og jeg er glad for, at den nye træner også viser mig tiltro. Ambitionerne for klubben er noget jeg ser mig selv i, for jeg ønsker virkelig at få os tilbage som et etableret ligahold. Den aktuelle stilling i rækken er positiv, og det er min tiltro til projektet også”, forklarer den vævre højre kant, Oliver Juhl Refsgaard.

Oliver er indbegrebet af en moderne spiller, som kan spille flere positioner og en spiller som kommer med stor fart og eksplosivet. Oliver havde før denne sæson et stort ønske om at komme mere med i spillet og blive brugt mere på hans yndlingsposition, backen. Den tillid som Arne og Peter har vist ham, har han kvitteret meget positivt for.

Oliver har naturligvis qua hans unge alder (årgang 2001), meget at lære endnu, hvilket vi er glade og stolte over, fortsat bliver her i Skive fH. Udviklingen af de unge spillere er klar strategi for os, og når det så samtidig drejer sig om en lokal spiller, så bringer det kun endnu mere smil på læben, når vi ser hvordan det lykkedes.

Vi glæder os til endnu mere fight, udstråling og en masse scoringer fra Olivers side i den blå Skive fH trøje.

Oliver har ved siden af håndbolden, passet sin elevstilling hos en af vores gode samarbejdspartnere, Sport24 Skive. Vi er rigtig glade for, når en af vores spillere skaber lokalt kendskab og netværk, hvilket Oliver naturligvis gør, som et kendt ansigt i bybilledet. Samtidigt er det meget vigtig for os som klub, med en tæt tilknytning til erhvervslivet – og at vi deltager aktivt i snakken med vores spillere omkring bosætning og jobmuligheder på Skive-egnen, i tæt samarbejde med vores lokale erhvervsdrivende.

Jo mere bro vi kan bygge herimellem, desto større glæde for alle parter. Det kræver naturligvis en stor fleksibilitet både fra, Olivers, Skive fH’s og Sport24 Skive’s side, for at få ugekalenderen til at gå op, men her kan jeg kun rose både chef Bjørn Abrahamsen og Oliver for et godt samarbejde.

Oliver Juhls personlige sponsor er Elinstallatør Steen K. Pedersen.