Skive fH

Optakt til hjemmekampen mod Aarhus HC

Design uden navn

Velkommen til fredagens kamp i herrernes 1. division. Velkommen til gæsterne fra Aarhus HC

Februar måned har indtil videre været en dyr omgang for os, med to vitale nederlag mod både HØJ og TSØ. Ikke nok med at vi tabte begge opgør og dermed vigtige point i topstriden, så er vi heller ikke længere bedre indbyrdes end de 2 hold, som sagtens kan blive afgørende når sidste runde er spillet. Det bliver uden tvivl helt tæt, når vi kender sluttabelen, hvor de indbyrdes opgør kan blive udslagsgivende.

Derfor er aftenens kamp mod Aarhus HC også uden tvivl mere end bare to point.

For vores vedkommende har vi så meget kniven for struben, at vi ganske enkelt ikke kan tåle at miste point i aften. For at bevare de små procentmæssige chancer for at ende indenfor top 3 placeringerne, så er en sejr påkrævet i aftenens kamp. 

Vores første kamp mod Aarhus HC på udebane, blev til en meget målfattig affære, som vi vandt med 2 mål, 22-24. Traditionen tro blev kampen endnu en i rækken af mange tætte opgør imellem os og Aarhus HC, som dog for en gangs skyld faldt ud til vores fordel, på en svær udebane i Aarhus, som altid har voldt os problemer. Vores defensive niveau i den kamp var en af sæsonens højdepunkter. Aarhus HC har haft et par spillere til EM for Færøerne, så derfor er Aarhus holdet et par kampe bagud ift. os. Aarhus HC er kommet godt i gang i februar måned og har vundet deres første 3 opgør i år, senest mod rækkens tophold fra Grindsted. Derfor må vi formode, at det er et toptunet hold, fyldt med selvtillid der kommer til Skive i aften, hvorfor der på alle måder er lagt op til et rigtigt fredags-drama. Vi håber på at hjemmebane fordelen kan blive udslagsgivende og mange mennesker på lægterne, kan være med til at lægge ekstra tryk på udeholdet.

Aarhus HC’s hold består af en lang række unge talentfulde spillere, krydret med nogle meget rutinerede spillere, som har stor national og international erfaring. Målmand Jens Fredsgaard og de to venstre hænder, Jesper Meinby og Mads Christiansen, bringer holdet stor erfaring fra øverste hylde. Af internationale profiler, må også nævnes de to færøske landsholdsspillere, Theis Horn og Peter Krogh, som begge bandt den færøske defensiv sammen under slutrunden og var store profiler på det færøske landshold, som overraskede de fleste til det netop afsluttede EM i Tyskland. Herudover kommer vi heller ikke uden om holdets topscorer, Mathias Møller, som med 88 rene mål indtil nu i sæsonen, helt sikkert kommer til at volde vores forsvar problemer.

For vores eget vedkommende, så er hele truppen fit for fight og klar til at give den gas på vores hjemmebane og følge op på storsejren mod Skovbakken i sidste runde. Vi skal igen vise en masse engagement og tro på tingene, som altid skal være vores kendetegn, særligt når vi spiller i BioCirc Arena. Vi håber på at få bragt en masse tempo ind i spillet, hvor særligt kontrafasen vil blive afgørende for udfaldet på kampen, men også med en bevidsthed om, at defensiven kan blive udslagsgivende igen, som i det første opgør.

Topstriden er tæt i 1. division og flere overraskende resultater, har gjort at der ikke er langt imellem opspil og til det faktum, slet ikke at være en del af top 3 og de eftertragtede opspilspladser. Vi ved, at skal vores målsætning for sæsonen indfries, så er en sejr påkrævet i aften.

Så det kræver en stor indsats både på og udenfor banen, for at sikre blå point i dag. Vi glæder os til at byde alle indenfor i BioCirc Arena.

Dagens kampsponsor er Padelhall i Skive

Dagens Hospitality partnere er Hancock, Vild med Vin Skive og Chefs table

Lounge sponsor er Beierholm

Hovedsponsor er Spar Nord og BioCirc