Skive fH

Direktør Jesper Sørensen tager ordet inden TSØ

 
Velkommen til endnu en spændende kamp i Interfjord Arena. Velkommen til gæster fra Team Sydhavsøerne.
 
Opgørene mod netop Team Sydhavsøerne har altid haft noget særligt over sig. Ofte fordi det har været meget jævnbyrdigt, intens og med meget vigtige point på spil i toppen af 1. division. Sådan var det også tilfældet sidste sæson, hvor især nogle meget tætte opgør i kvalspillet stadig ligger lige for, i de flestes erindringer. Som bekendt endte kvalspillet til Team Sydhavsøernes fordel efter 2-0 i den samlede stilling, hvor især hjemmekampen i Skive, endte med et bittert 1-måls nederlag. Så for dem der var aktører i den forgangne sæson, så vil der være revanche til gode for Skive fH spillerne.
 
Men en ny sæson er i gang, med flere nye ansigter hos begge mandskaber og på begge trænerbænke. Team Sydhavsøerne skiftede op til denne sæson, deres ellers succesfulde træner Nick Szwiec ud til fordel for den mere kendte træner, Klavs Bruun Jørgensen. Så ham får vi blandt andet fornøjelsen i Interfjord Arena på lørdag, hvor han også har en anden tidligere håndboldligaprofil ved sin side, i form af Jacob Green.
 
Ellers har Team Sydhavsøerne stadig flere af deres profiler med fra sidste sæson, hvor især målmand Oliver Larsen, nok stadig sidder i de fleste skibonitter, som var i hallen til den afgørende oprykningsspilskamp i sidste sæson. Af nytilkomne spillere til denne sæson, skal vi nok især holde et vågent øje med deres nuværende topscorer Lasse Hamann Boeriths. Team Sydhavsøerne er en god blanding af rutine og mange unge talentfulde spillere og bestemt en af de hold, som på samme vis som os selv, ser sig som en naturlig bejler til topplaceringerne i rækken og med rette. Så derfor kan vi godt tillade os at kalde dagens opgør for et tidligt topopgør om 2 meget vigtige point, som kan vise sig yderste afgørende, når sæsonen er slut og regnskabet skal gøres op. Det er også en kamp, hvor hvert eneste mål tæller og kan blive afgørende i det indbyrdes opgør, som tilfældet var i sidste sæson.
 
Team Sydhavsøerne kommer fra et klart hjemmebanenederlag mod det aktuelle førerhold Grindsted i sidste spillerunde, hvorfor det er spændende at se, hvordan de kommer til Skive lørdag og vil revanchere nederlaget.
For vores eget vedkommende, så kommer vi med en stor portion selvtillid til lørdagens opgør, da vi har to klare sejre med i bagagen fra hjemmekampen mod HCM på 28-21 og udesejren i seneste runde i Tønder, hvor vi vandt 39-32.
 
Spillet i begge opgør har været meget opløftende og positivt, hvor den taktiske linje fra trænerteamet har været meget veludført på banen. Kampen mod HCM viste os, hvor højt et niveau vores defensiv har, mens kampen i Tønder viste vores offensive klasse, med især en vanvittig effektiv kontrafase.
 
Vi glæder os til at byde alle velkomne lørdag kl. 1400 i Interfjord Arena, til en vigtig kamp om topplaceringerne tidligt i sæsonen.
 
Dagens kampsponsor er Meny Kaffe
Dagens Hospitalitypartnere er Hancock og Balling Brugs
Lounge sponsor Beierholm
Hovedsponsor er Spar Nord
 
Jeg håber flest mulige vil komme og støtte drengene i blå og hjælpe os med at tage to blå point!
 
Rigtig god kamp til alle
 
Jesper Sørensen, Direktør Skive fH