Skive fH

Peter Lund fra KIF Kolding skifter til Skive fH

VELKOMMEN TIL

Det er lykkedes Skive fH at tiltrække en spiller med ligaerfaring til den kommende sæson, da vi har tegnet en 2-årig kontrakt med højrefløjen Peter Torpegaard Lund. Efter 3 sæsoner hos ligamandskabet KIF Kolding skifter han d. 1. juli til Skive fH. Inden skiftet til KIF har Peter haft hele sin ungdomstid i GOG.

”Vi har i et stykke tid været i markedet for at se hvad der rører sig på højre fløj, og her er vores blik faldet på Peter Torpegaard Lund. Han har i denne sæson stået som andetvalget i KIF Kolding, så Peter Lund kommer til Skive med ambitionen om at tilkæmpe sig flere spilleminutter end tilfældet har været i den igangværende sæson. Som spiller er han en teknisk og træfsikker fløj der også kan tage fat i forsvaret i den anden ende af banen, så det glæder vi os til at han giver prøver på i BioCirc Arena”, forklarer Jesper Sørensen, direktør i Skive fH.

Vores cheftræner Mathias Albrektsen har været en vigtig rolle i at kunne tilknytte Peter Lund, da de har en fælles fortid i samme klub.

”Der er ingen tvivl om at vi får en rigtig dygtig højre fløj til, for han er ekstraordinær teknisk dygtig på sine afslutninger fra hjørnet. Jeg har kendskab til ham fra min tid i GOG på Sydfyn, og som klub er vi endnu i den position vi gerne tiltrækker sultne spillere med ligaerfaring, men som har brug for flere spilleminutter end de opnår. Erfaringen har han fået i sine tre år hos KIF Kolding, så alt i alt er han en spændende spiller teknisk og som menneske, hvor jeg kun kan rose ham meget ud fra mit indgående kendskab. Med Magnus ”SP” og Peter Lund står vi med to unge og talentfulde højre fløje i den kommende sæson der begge har været omkring ligaen, men som begge er ude efter flere minutter på banen. Det er jeg sikker på kommer til at give et fedt konkurrencemiljø i dagligdagen og til kamp”, kommer det også fra Mathias Albrektsen.

Også Peter selv ser frem til at trække i den blå med mange velkendte ansigter som holdkammerater.

”Jeg står i en situation jeg ikke har fået helt de spilleminutter i Kolding jeg gerne vil have opnået, så det håber jeg at kunne lykkes med i Skive. Jeg har haft en masse gode træninger i KIF, men når alt kommer til alt, så er det i kampminutterne man udvikler sig mest. Jeg synes selv jeg er blevet en stabil forsvarsspiller der ved hvornår jeg skal bakke op som fløj, men jeg vil gerne blive bedre til at bryde boldene og komme afsted i kontraerne. Jeg kender Atal Lakanval og Simon Ostersen fra min GOG-tid, mens jeg også har spillet sammen med Daniel Guldsmed i hans ene sæson i KIF Kolding. ”SP” kender jeg ikke så godt, men vi er begge ærgerrig, så jeg er sikker på vi kan blive gode kollegaer der også kan udvikle hinanden. Konkurrencen er sundt i miljøet, hvilket jeg selvfølgelig er vant til”, forklarer han omkring fremtiden i Skive fH.

For yderligere kommentarer kan direktør Jesper Sørensen kontaktes på telefon 40976436.