Skive fH

Peter Schilling: ” Vi vil fanme gerne slå Holstebro”

Relationerne mellem morgendagens to modstandere er mange; det er lokalbrag, familierelationer, venner, gamle holdkammerater, tidligere trænere og vi kunne blive ved. Smider vi oveni, at Skive fH er sikre på nedrykning, mens alt er på spil i for TTH Holstebro, så kan vi vist heller ikke gøre opgøret i morgen mere spændende.

Selvom der faktisk ikke er mere at spille for Skive fH-mandskabet, så kommer vi til at kæmpe fuldt ud for at få de to point med retur, fortæller Peter Schilling.
”Der er ikke nogle her, der kommer til at lægge sig ned inden kampen. Vi har gjort os umage i forhold til at forberede os, som vi plejer til en håndboldkamp, som vi gerne vil vinde. Og det handler ikke om, at vi skal drille dem eller godt kunne tænke os, at de rykker ned. Det handler om, at vi skal kunne se os selv i øjnene og egentlig også kunne se de hold, som ligger rundt om TTH Holstebro i øjnene, i forhold til at vi gør vores bedste.”

Skive fH-mandskabet kommer selv med en sejr i baggagen, og en af de helt gode af slagsen, selvom pointene ikke helt betød så meget. Spillerne leverede noget af det bedste håndbold, vi har set i sæsonen, og det skal helt bestemt med til morgendagens kamp, fortæller Peter Schilling.
”Vi ramte det bare i fredags med et godt forsvar og en masse offensive præstationer. Det kommer lidt sent i sæsonen, men det er stadig en sejr og den tager vi med. Det har været en fornøjelse at træne de sidste par dage og det betyder meget at gå ind til en kamp med så god en ballast. For så tror vi også på, at vi kan tage til Holstebro og slå dem, og vi vil fanme gerne slå Holstebro.”

Selv kommer TTH Holstebro med en uafgjort fra mødet med Sønderjyske Herrer. Det eneste point, de har formået at sikre i år endnu og er derfor på desperat pointjagt mod os i morgen. At vi netop har spillet en kamp, som også udefra har fået fine roser, er kun med til at højne spændingsniveauet til i morgen, fortæller Peter Schilling.
”Jeg tror da, de er lige ved at pisse i buskerne. Vi spillede vores bedste kamp i sæsonen i fredags, og vi ved godt, hvor gode vi er, når vi rammer vores topniveau. Og så vil vi bare gerne op og bevise, at vi kan få så mange point som muligt til trods for nedrykningen.”

Prisen på billetter til i morgen er presset helt i bund og du kan komme til en rigtig spændende håndboldkamp i Gråkjær Arena for 25 kr. pr. mand. Skive fH har også masser af opbakning med på lægterne og Peter Schilling ser også frem til at spille netop i Holstebro.
”Det kunne blive en kedelig affære, nu når vi ikke har noget at spille for, men det bliver det helt modsatte. På den måde er det bare fedt, at vi får den vigtigste kamp for nogle andre. og den hal er en af de fedeste haller at spille i når den er fuld, fordi den larmer så meget og er så intens.”

Vil du med til Holstebro i morgen, så kan du finde billetter lige her med kampstart kl. 19.00