Skive fH

Phillip skifter klub til sommer

Netop indtrådt i marts er der også flere og flere spillere der falder på plads, og det betyder samtidig også der er spillere vi siger farvel eller på gensyn til.

En gennemført god knægt i Phillip Lyngby Pedersen bliver det til en afsked med, da han har fundet plads i anden klub fra efter sommerferien. Det er med vemod vi sender ham videre, for trods en hård tid har Phillip givet bud på mange menneskelige kvaliteter der samler en trup, ligesom vi også har set ham mere på banen i denne sæson.

”Phillip er en stor og stærk stregspiller, som desværre har fået en del af sin tid i Skive spoleret med en lang skade, der desværre opstod allerede i træningskampene til den første sæson, og som holdt ham ukampdygtig længe. Vi har set flere af hans styrker på banen i denne sæson, og vi glæder os til at han skal hjælpe med at indfri målsætningen de resterende kampe”, udtaler direktør Jesper Sørensen.

Vi ønsker Phillip et kæmpe held og lykke, men ser først og fremmest frem til en spændende slutspurt om at indfri sæsonmålet om top-3 sammen!