Skive fH

Revanche mod Ribe?

I morgen venter et godt fredagsbrag i Interfjord Arena, når Ribe-Esbjerg HH gæster det midt-og vestjyske. Kigger vi tilbage på seneste opgør mod selvsamme, så minder det meget godt om tirsdagens opgør mod Bjerringbro-Silkeborg, en snæver sejr til de forkerte.

Det skal der laves om på i morgen, for jagten er sat ind på de to point. Skive fH-mandskabet viste i tirsdags, at de er godt og grundigt klar til at tage hul på den resterende del af grundspillet og jagter alle chancer, selv i de gratis kampe, som Bjerringbro-Silkeborg på papiret var. Selvom det var præmissen inden opgøret, så var ærgerligheden let at spore både hos trænere og spillere, da det til trods for mange gode takter, alligevel blev til et nederlag.

For point skal der til, hvis der skal holdes liv i ligadrømmen, som vi selvfølgelig vil gøre alt for at holde fast på. En tæt ligakvalifikationspulje gør, at selvom Skive fH i øjeblikket ligger som bundskraber og dermed direkte nedrykker, så er der ikke langt op til den rigtige side af stregen.

Så der er masser af spændende kampe i vente for Skive fH, og en dem er i morgen!
Forhåbentlig ses vi på lægterne, for drengene har brug for den ottende mand på banen – hent din billet lige her.