Skive fH

”Saml Skive”

FB_IMG_1709246083704

Velkommen til fredagens kamp i herrernes 1. division. Velkommen til gæsterne fra HC Odense.

Aftenens kamp, er udover to vigtige point, i stræben efter top-3, også et uhyre vigtigt opgør udenfor banen, hvor ”Saml Skive” for første gang skal stå sin prøve. ”Saml Skive” er et stort samarbejde med 5 af vores vigtige og trofaste samarbejdspartnere, som har vist os som klub, hvor meget der kan lade sig gøre i samarbejde. Samtidig også hvor meget vores samarbejdspartnere vil hinanden og os og hvordan vi sammen kan skabe store oplevelser! Og netop derfor er glæden og forventningerne omkring dagens kamp også kun endnu større, da lang tids forberedelse udenfor banen, skal stå sin prøve i aften.

Hal C er til i dag omdannet til en stor Fan-zone, hvor menuen er sat af TKC Mad, Hancock, Meny kaffe, Murermester Kurt Sørensen og Toyota STS biler, som blandt andet indebærer TKC burgere, kolde drikke fra Hancock, kaffe og popcorn fra Meny kaffe og herudover en masse aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Hal B er omdannet til VIP lounge og samtidig vært for vores årlige spinningsarrangement, hvor mange af vores samarbejdspartnere, skal sidde på cyklen og træde penge ind til klubben.

BioCirc Arena er naturligvis rammen, som sædvanligt, for aftenens håndboldkamp og rammen er sat med mere end 1000 tilskuere på lægterne.

Herudover vil der til aftenens kamp blive afviklet et kæmpe amerikansk lotteri med præmier for værdi af mere end 150.000 kr.

Så der er kun god grund til at glæde sig til aftenens kamp og være med til at skabe en helt unik ramme og oplevelse.

Tak til alle vores samarbejdspartnere, som har gjort denne aften mulig.

Rent sportsligt, så er der i sagens natur kun en ting der tæller og det er en sejr. Vi havde før sæsonen en målsætning omkring top 3, hvilket lige nu kræver at vi selv vinder vores egne kampe og de øvrige tophold smider point. Med andre ord, så er det ude af vores hænder, selv at kunne afgøre det og modsat så ændrer det ikke noget på vores tilgang og motivation. Men så længe det er realistisk og muligt, så jagter vi vores målsætning og muligheden for kval-spillet.

Vi har revanche til gode fra det modsatte opgør i den fynske hovedstad, hvor vi på dagen tabte til Odense’s største våben, nemlig deres 7 mod 6 spil, som vi aldrig fandt løsninger på og en kamp hvor Odense scorede hele 39 mål. Det kan man i sagens natur ikke vinde ret mange håndboldkampe ved og helt bestemt en vigtig faktor i dagens opgør også, er at vi får løst deres 7 mod 6 spil og dermed mange af deres lette mål. Odense har hele sæsonen ligget i den tunge ende af tabellen, men er før dagens kamp 3 point over den direkte nedrykning og mangler formentlig 1 sejr mere, for at være helt sikre på overlevelse. Hvis vi kender Odense ret, så vil de gøre alt hvad de kan, for om aftenens kamp kan give den sejr.  

For vores eget vedkommende, så er hele truppen fit for fight og klar til at give den gas på vores hjemmebane og følge op på storsejren mod Vendsyssel i sidste kamp og dermed fortsætte vores stime af sejre, som lige nu tæller 3 kampe i streg. Vi skal igen vise en masse engagement og tro på tingene, som altid skal være vores kendetegn, særligt når vi spiller i BioCirc Arena. Særligt i aften, hvor hallen bliver fyldt og masser af god stemning på lægterne, så giver det forhåbentligt et ekstra rygstød til holdet.

Vi glæder os til at byde alle indenfor i BioCirc Arena og resten af KCS til en fantastisk aften, både på og udenfor banen.

Eventsponsor af TKC Mad, Hancock, Meny kaffe, Murermester Kurt Sørensen og Toyota STS biler

Dagens kampsponsor er RedOffice Konpap i Skive

Dagens Hospitality partnere er TKC, Hancock og Vild med Vin Skive

Lounge sponsor er Beierholm

Hovedsponsor er Spar Nord og BioCirc Spinningsponsor er BioCirc