Skive fH

Zylle er klar på meget mere Skive!

405743463_862310348742686_4631616362987084529_n

Det er med største glæde og stolthed, at vi kan præsentere endnu en forlængelse, af en af sæsonens store profiler i Skive fH.

Sebastian Skøtt, har forlænget sin aftale i Skive fH med yderligere 2 sæsoner, så den nu er gældende indtil sommer ’26.

Sebastian har præsteret på et meget højt niveau igennem hele efterårs sæsonen, hvor han har vist nogle høje scoringsprocenter og er pt. den 4. mest scorende spiller på holdet. Herudover er han den mest scorende venstrefløj i 1. division i åbent spil, altså når man piller straffekast væk fra statistikken. Og det er ikke fordi, at Sebastian ikke har vist stor træfsikkerhed som straffekastskytte, men mest fordi at Daniel Lund har været den foretrukne på denne position. Så alt i alt, er det en brandvarm herre vi beholder i klubben, som vi er glade og stolte over, at han synes Skive projektet er det rigtige sted at fortsætte hans karriere og som kan se sine egne ambitioner og drømme blive til virkelighed i den blå trøje.

Udover de mange mål, så indeholder Sebastian heldigvis også mange andre fantastiske kompetencer. Defensivt er hans præstationer også store, hvor han altid er kendt for en stor arbejdsindsats og for de fleste modstandere, som værende en irriterende modspiller, som aldrig giver op. Rent taktisk er Sebastian et fantastisk kort at kunne spille for trænerne, da han kan løse flere opgaver defensivt, særligt som fremskudt eller i andre centrale roller.

Sebastian er udover de store faglige kvaliteter også en personlighed som vi gerne vil sættes i bås med hos Skive fH. De dyder og værdier som Sebastian er garant for, betyder rigtig meget for os. Han er kendt for en enorm stor energi, vilje, ærgerrighed og en personlighed som aldrig giver op og som altid forsøger at dygtiggøre sig.

Udenfor på banen er Sebastian også godt integreret i Skive-kulturen, hvor han til dagligt har studiejob hos en af vores hovedsponsorer Spar Nord, som vi også ved værdsætter ham meget højt. Sebastian har mange bolde i luften, da han både jonglerer imellem studie i Århus, håndbold og job i Skive og bopæl i Silkeborg. Derfor er det også glædeligt, at han overvejer at flytte bopæl og familien til Skive, for at gøre hverdagen nemmere og blive endnu mere integreret i byen og klubben.

Også Sebastian selv ser enormt meget frem til mange flere oplevelser i BioCirc Arena.

“Jeg er stolt over at kunne være en del af klubben og projektet i yderligere 2 sæsoner. Vi glæder os også helt vildt til sommer, hvor vi også snakker om at flytte til Skive, så vi også får lidt mere tid sammen som familie. Jeg synes virkelig klubben lever op til mine ambitioner og værdier og er en klub hvor jeg kan se mig selv og familien i flere år frem”, udtaler han således om at kunne fortsætte med at trække Skive-trøjen over hovedet!