Skive fH

Shaq vender tilbage i blåt!

262001424_4793176884067247_2806524761730258431_n

Efter en sæson hos naboerne vender keeper Shadrach Amie-Nsoni – i daglig tale Shaq – tilbage til Skive fH.

I sommers skiftede han til rivalerne i toppen af 1. Div. fra HC Midtjylland, men fra den 1. juli 2024 er han tilbage i den blå trøje på en 2-årig aftale.

Sidste gang Shaq var i Skive var fra 2021-2023, hvor debutsæsonen var i ligaen med en jævn fordeling af spilletid sammen med keeperkollega Magnus Brandbyge. Sæsonen 2022/2023 bød på en langtidsskade i menisken, så det var altså både skidt og kanel Shaq fik med sig i rygsækken fra de 2 år i Skive.

”Der var faktisk ikke meget at overveje ud fra mine snakke med Mathias Albrektsen og Jesper Sørensen, for det var virkelig noget jeg godt kunne se mig selv i og være en del af. Jeg kender alle frivillige, spillere, kontoret, hallerne og alt hvad vi nu engang oplever, så det var hovedsageligt det der fangede min interesse, da jeg rigtig godt kan lide de værdier klubben står for. Jeg er glad for at Skive har kigget min vej. Jeg var selv træt af at sidde udenfor som ukampdygtig det sidste år i Skive, hvor det var svært at speede processen omkring min retur til håndboldbanen op. Jeg glemmer ikke følelsen af sidst vi var i ligaen, hvor vi virkelig spillede med mod de bedste, så det vil jeg rigtig gerne opnå igen. 1. division bliver endnu vildere næste år med Lemvig-Thyborøns nedrykning i stedet for formentlig Grindsted, så bliver det ikke Skive-oprykning i år, så forventer jeg, at vi med de nye spillere kommer til at spille med helt oppe i toppen af rækken”, kommer det fra den altid lunefulde Shadrach.

Og det tyder heldigvis på at Shaq er kommet godt på den anden side.

”Jeg har overhovedet ikke mærket til den meniskskade, så det forventer jeg er et afsluttet kapitel, hvor jeg nu kigger fremad. Jeg træner på lige fod med alle mine holdkammerater i HCM, hvor jeg vurderer min krop har reageret meget godt på året uden håndbold. Jeg er meget motiveret for at vise mig frem i BioCirc Arena, hvor der hele tiden kommer flere og flere tilskuere og generelt er en enorm positiv stemning omkring Skive fH. Det er en fed hjemmebane”, forklarer Shaq omkring fremtiden.

For den tidligere keeper og nuværende direktør Jesper Sørensen, har det også været dejligt endelig at kunne sætte et flueben udfor keeperpositionen. En af de tunge poster.

”Vi har længe ledt efter en ny keeper til næste år, og keepermarkedet er jo vanskeligt, så der har været svært at finde en løsning. Det er bestemt ikke noget tegn på, at det ikke var Shaq, vi ville have, men han har også haft andre muligheder, så det har været vilkårene, når vi havde sat os selv for, at vi ville have en ind med noget rutine” udtaler direktør Jesper Sørensen til Skive Folkeblad.