Skive fH

Sjæl og Særpræg

Designmanual

Mission

– noget tekst 

Vi skaber et sted hvor håndbold og fælleskab mødes. Det gør vi ved at skabe et miljø af høj kvalitet der danner rammer omkring sporten. Skive fH skal være en attraktiv klub for trænere, spillere, forældre og frivillige – uanset om man ønsker bredde- eller elitemiljø.

Vision

– Mere end håndbold

Bredde- og eliteidræt går hånd i hånd om, at understøtte sundhed, motion og fællesskab for de mange, samt eliteidræt for de få.

Skive fH skal være et naturligt samlingssted for aktive og frivillige, og klubben skal have et sundt og aktivt klubliv.

Skive fH ønsker både elite- og breddehåndbold.

Elite – fordi det er de gode historier og spændende for klubben, og spillerne at have dygtige elitehold og stærke rollemodeller.

Bredde – fordi breddeidrætten udover det helt alment sunde og gode, er et godt fundament for klubben, samt det har en social dimension, som består af dens formidable evne til at skabe social sammenhængskraft.

 

Værdier

– Mere end håndbold

Vores fælles værdier hos Skive fH er rummelighed, engagement og fairplay. Disse værdier udtrykker det, vi er, det, vi står for, og måden, vi gør tingene på hos Skive fH. 

Rummelighed – Hos Skive fH vil vi kunne favne alle. Vores rummelighed favner også en åbenhed overfor andre kulturer og forskellige personligheder.

Engagement  I vores spillere, medarbejder, tilskuer og frivillige, så vi sikre os et god miljø. 

Fairplay – Være det gode eksempel overfor hinanden. Respektere regler, være gode kammerater og kunne håndtere taber- og vindersituationer på en god måde

Særpræg

– Mere end håndbold

Vores kernefortælling

Skive fH er en sportsklub der vil gå forrest indenfor håndbold. Men vi vil også mere end håndbold! Vi vil være med til at støtte vores lokalsamfund; hele Salling og opland. 

Skive fH vil også hjælpe alle deres samarbejdspartnere. Vi ved at man ved et tæt samarbejde kan hjælpe hinanden til succes. 

Vi går ind for sundhed, motion og fællesskab! Hos Skive fH finder du et sted med plads til alle uanset alder og status. 

Støtter du Skive fH, støtter du også dit lokal samfund.