Skive fH

Skal du med på holdet i Skive fH?

Kunne du tænke dig at bruge din tid sammen med en masse mennesker, der bare elsker håndbold? Så har vi det perfekte job til dig!

Du sidder måske og tænker ”men jeg har aldrig spillet håndbold selv”, ”jeg synes, harpiks er så frygtelig klistret” eller ”hold nu op, det lyder bare fedt!”.

Uanset hvad du tænker, så læs videre. Vi søger nemlig en studentermedhjælper til at stå for vores sociale medier og kommunikation i Skive fH – og bare rolig, du behøver slet ikke få harpiks på fingrene!

Du kommer nemlig til at stå bag kameraet med mikrofonen i hånden og det gode indhold på hjernen, hvor dine opgaver blandt andet bliver:
– At holde gang i vores some-kanaler med lækkert indhold fra hverdagen i Skive fH – både fra vores elite- og breddehold
– Lave op- og nedtakt til vores kampe
– Lejlighedsvise interviews med spillere og trænere.
– Sponsorpræsentationer og dertilhørende interviews
– Og sikkert meget mere!

Krav til dig:
– Du er udadvendt, humørfyldt og ikke bange for at møde nye mennesker – vi har 500+ medlemmer – du vil ikke møde alle, men der er stort set altid håndboldspillere på gangene.
– Du er dygtig grammatisk og skriftligt og er ikke bange for at stille spørgsmål, der kan lokke de gode svar ud af spillerne.
– Du har mulighed for at være på vores kontor i Skive ca. én gang om ugen og rigtig gerne til vores hjemmekampe også
– Det er også meget lækkert, hvis du har lidt grafisk i fingrespidserne, men bestemt ikke et krav

Det vi tilbyder:
– En fed arbejdsplads og en fod indenfor i sportens verden
– Et arbejde i en forening, hvor vi både har bredde og elite – og vi tør godt love dig, at du kommer til at møde en masse skønne håndboldmennesker
– Frihed under ansvar – vi stiller krav til dig, men du får også rigtig stor medbestemmelse på, hvilken retning vores sociale medier skal bevæge sig i, i samarbejde med vores direktør
– Mulighed for at arbejde hvor og når det passer dig, selvfølgelig passet ind med kampprogrammet
– Udvikle dine kompetencer indenfor SoMe og kommunikation

Lyder det som noget for dig, så er det bare med at smide en ansøgning med et CV afsted til direktør Jesper Sørensen lige her: js@skivefh.dk
Vi søger en studentermedarbejder, der kan starte i august og tager løbende kandidater ind til samtale. Løn er efter kvalifikationer.
Vi glæder os til at høre fra dig!