Skive fH

Skive fH forlænger med William Skovsager

At have talentspillere med fra egne rækker er en stor ambition i Skive fH. Derfor er vi også glade for, at vi næste år stadig kan skrive William Skovsager på holdkortet i Skive fH. Den 21-årige venstre back lægger endnu et år til sin kontrakt i Skive fH, og ser frem til at fortsætte i barndomsklubben.
”Skive er en rigtig god klub, og lige nu er det det rigtige valg for mig. Jeg har spillet her i mange år og jeg elsker setuppet omkring holdet. Da vi desværre rykker ned i 1. division, så ser jeg også muligheder for mig selv for at kunne få noget mere spilletid,” siger William Skovsager.

I sin første seniorsæson har William Skovsager haft en dobbeltrolle i klubben. Her har han først og fremmest fået masser af spilletid på 2. divisionsholdet, mens der også har været plads til indhop på ligaholdet.
”Det har været sjovt, men til tider også frustrerende, at man ikke har fået den spilletid, man gerne ville have. Jeg har dog godt kendt min rolle i denne sæson, så jeg har lært en masse af at træne sammen med ligaherrerne, mens det også har været sjovt at spille på 2. divisionsholdet.”

På kort tid er William Skovsager gået fra at være en profil på U19-holdet videre til 2. divisionsholdet og bliver nu også en brik i spillet, når vi næste sæson jagter oprykningen til ligaen. I direktørstolen hos Jesper Sørensen finder man derfor også stor tilfredshed med forlængelsen af det lokale talent, der har spillet i Skive fH hele livet.
”William har fortsat den fine udvikling, som han har været i gang med og stille og roligt vokser han også udenfor banen. Han har taget et stort ansvar på 2. divisionsholdet, mens han også har budt sig til, til træningerne med ligaherrerne. Udviklingspotentialet for William er stadig stort, og derfor glæder vi os over, at han vil fortsætte med at repræsentere Skive fH endnu en sæson.”

William Skovsager ser også selv tilbage på en sæson, hvor der har været plads til spilminutter i landets bedste række. Han ved dog også, at der stadig er plads til forbedringer og det er også en af målsætningerne for næste sæson.
”Jeg vil gerne have mere spilletid og komme ind og præstere godt på banen. Holdmæssigt er det klart at rykke op igen, hvor jeg håber, jeg kan være med til at bidrage til at sikre oprykningen. Jeg er også en af de yngre spillere på holdet, og ved jeg, jeg mangler en del for at kunne blive en fast mand, så jeg ser frem til også at suge en masse til mig den kommende sæson.”

William Skovsager har forlænget sin kontrakt med et år og er på holdkortet i Skive fH frem til sommeren 2023.