Skive fH

Skive fH præsenterer ny assistenttræner og transitionsansvarlig

Foto: Jan Christensen, DHF

Med udgangen af sæsonen 2022/2023 står vi som tidligere informeret, overfor et trænerskifte, når vi takker Arne Damgaard og Peter Schilling Laursen for en stærk indsats. I den forbindelse har vi tidligere præsenteret Mathias Albrektsen som kommende cheftræner, og nu kan vi løfte sløret for assistenttræneren ved hans side, der tilmeld får en nyoprettet rolle i klubben som transitionsansvarlig – løseligt oversat til ”en træner med fokus på talentmassen og overgangene til senior karrieren”.

For den lokalkyndige, ringer Martin Holmgaard en klokke, da han i sæsonerne 2016/2017 og 2017/2018 var cheftræner for herrerne i naboklubben HRH 74, Roslev, derudover har vi stiftet bekendtskab med ham i 2018/2019-sæsonen som træner for 1. divisionsklubben Køge Håndbold, og senest i AJAX København, hvor han var assisterende træner for netop kommende cheftræner Mathias Albrektsen i sæsonerne 2020/2021 og 2021/2022. Martin er lokal, og har i mange år fulgt Skive fH fra sidelinjen. Han har derfor et godt indblik I hvad der venter og rører sig.

Vi kan se frem til en træner der er stærk på talentområdet, da han siden 2018 har være talenttræner og sidenhen den ansvarlige områdeleder for HRØ – det østlige håndbolddanmark. I Ajax København var han talentchef med ansvar for U15-U17-U19 og 2. division senior.

Så på mange områder, bliver det en kendt rolle for Martin i kendte omgivelser. Og da Mathias samtidig pegede på Martin, som sit første valg på assistentrollen, så var det på alle måder det oplagte valg. Særligt da Martin og hans familie valgte at flytte tilbage til Skive her i efteråret, så var det kabalen der gik endelig op.

Skive fH direktør Jesper Sørensen ser frem til at få Martin Holmgaard tilknyttet Skive fH.

”Vi er glade for at kunne melde Martin ud som kommende assistenttræner i Skive fH, og med hans baggrund fra forbundsarbejdet og AJAX ser vi en spændende profil i ham. Martin har lært utrolig meget igennem hans tid på Sjælland, hvor han har tilegnet sig en lang række kompetencer og færdigheder. Så det er bestemt en ”voksen” træner der kommer tilbage til byen, som jeg er sikker på, ret hurtigt vil vinde stor respekt og tillid blandt de spillere og trænere, han kommer til at samarbejde med i klubben”.

Martin tiltræder til sommer på en 3-årig aftale gældende indtil juni 2026, hvor han får det overordnede ansvar for U19 og 2. division herrer. Derudover kommer han med et stort kendskab til den store underskov af talentmasse i Danmark, til at være en naturlig sparring med klubbens øvrige talentarbejde og i særdeleshed med vores ungdomskoordinator, Peter Laursen, talentchef og cheftræner Mathias Albrektsen, samt naturligvis vores mange dygtige trænere.