Skive fH

Skive fH skal have nyt trænerteam fra sommeren ’23.

Som det længe har været kendt internt i Skive fH, så valgte Arne Damgaard for flere måneder siden, at dette skulle være hans sidste sæson i Skive fH som cheftræner. Arne har valgt at drosle sit engagement ned som træner for en periode, for at efterlade mere tid til andre ting i hverdagen. Arne har ikke planer om at slippe håndbolden helt.

Dette har givet os god tid til at udvælge vores kommende cheftræner, hvilket vi er Arne taknemmelig for. Det viser Arnes store menneskelige egenskaber og største respekt for opgaven.

Arne har sat sine tydelige tegn på klubben og været med til at flytte klubben imod en mere professionel tilgang. Arnes positive tilgang til alt hvad han foretager sig, krydret med hans rutine og positive menneskesyn, gør ham til et kæmpe aktiv.

I samme ombæring kan vi meddele Peter Schilling Laursen efter sæsonen stopper som assistenttræner i klubben. Peter har vist et kæmpe engagement, dedikation og stor faglighed. Peter er meget ambitiøs og ekstrem nørdet og i sin tilgang til det taktiske spil og hans arbejde med at udvikle den enkelte spiller.

Derfor har Peter naturligvis også været i spil til at fortsætte i cheftrænerollen fra den kommende sæson, hvilket vi dog ikke kunne blive enige om. Herfra kommer kun de bedste anbefalinger til Peter, som i samspillet med Arne igen har bragt Skive fH i en spændende rolle som talentudklækkende klub til etablerede ligaklubber.

Om situationen udtaler Peter Schilling Laursen selv:

”Jeg er naturligvis ærgerlig over, at jeg ikke skal fortsætte det gode arbejde og udbygge det fundament som vi har fået skabt i de seneste år. Vi har ikke kunnet blive enige om en gensidig aftale, sådan er gamet – jeg føler mig ret overbevist om at der nok skal vente et nyt godt håndboldjob efter sommerferien.

Vi har på to år sendt 9 spillere videre til etablerede ligahold, lavet en oprykning, 15 flotte point i ligaen og vi ligner p.t. et hold der igen skal spille med om topplaceringerne i denne sæson – resultater der i al beskedenhed taler for sig selv. Endelig har vi også fået flyttet holdets set-up og træningsmiljø i en mere professionel retning – en udvikling som jeg personligt også er stolt af.

Skive fH har altid været et dejligt sted at møde ind og man føler sig virkelig velkommen. En stor anerkendende tak til alle frivillige, spillere, stab, administration og alle de andre gode mennesker der har været omkring herreholdet. Jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden og jeg vil naturligvis gøre mit for at slutte godt af”.

Vi ser frem til at skulle fortsætte de gode takter og resultater, som vi ser i øjeblikket og til at Arne og Peter skal færdiggøre denne sæson og – forhåbentlig –  indfri vores fastsatte målsætninger.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Jesper på nedenstående oplysninger.

Den nye chef- og assistenttræner bliver præsenteret indenfor den nærmeste fremtid.

Jesper Sørensen

Direktør

40976436 – js@skivefh.dk