Skive fH

Skive fH tilknytter ung ligastregspiller øjeblikkeligt

Det er ingen hemmelighed, at vi i Skive fH har været i markedet for at afsøge en gardering for langtidsskadede Daniel Guldsmed, der desværre ikke kommer i aktion resten af sæsonen 2022/2023.

Inden sæsonen gik vi ind med en trio bestående af Phillip Lyngby, Søren Tau og ikke mindst anfører Daniel Guldsmed. Ingen betvivler hvilken stor rolle Daniel har i Skive fH, og det gælder både på og udenfor banen. Derfor var det også et stort tab, da han fik skulderproblemer i opstarten. Phillip og Søren har sammen med firmaets mand, Nickolei Jensen, taget et stort slæb offen- og defensivt, og med dagens nyhed styrker vi truppens bredde frem imod et spændende forår, hvor målsætningen er at kæmpe med om top-3-placeringerne i 1. division.

I dag kan vi præsentere, at U21-landsholdsspiller Jonas Hvirvelkær Raundahl udlejes øjeblikkeligt fra ligaklubben Fredericia HK til Skive fH. Jonas kommer med sine 100 kilo og 192 cm højde med en stærk fysik, og er en tovejsspiller med en god force i det offensive spil. Jonas tiltræder øjeblikkeligt med første træningsdag i Skive allerede på mandag, og tilknyttes på en aftale gældende til sæsonens slutning d. 30. juni 2023.

”For Skive fH er det dejligt at kunne styrke bredden i truppen, hvor vi med Jonas får en ung stregspiller med masser af kvalitet ind. Raundahl er med omkring ungdomslandsholdene, og det er ikke en tilfældighed. Sammen med Tau og Lyngby står vi med god kvalitet i begge ender af banen, så vi ser frem imod et halvår med 10 spændende kampe med en styrket bredde i slutningen af 1. divisions grundspil”, fortæller direktør Jesper Sørensen.

Jonas er født d. 27. april 2002 og har indgået i ligatruppen i Fredericia den seneste halvanden sæson, hvor det er blevet til indhop, og med skiftet til Skive, håber han at kunne opnå flere spilleminutter.

”Siden sommer har jeg brugt rigtig mange timer i træningslokalet, og knap så mange timer på at spille alle de fede kampe i FHK. Jeg er utrolig glad for at have fået mulighed for at blive lejet ud til Skive. Jeg håber selvfølgelig på, at jeg kommer til at spille en masse og dermed også bidrage til den kamp som Skive i øjeblikket kæmper i toppen af 1. division. Derudover glæder jeg mig blot til at komme i gang på den anden side af landsholdspausen, og ikke mindst at møde alle i og omkring Skive, som jeg har et godt indtryk af”, forklarer Jonas selv om det forestående skifte.

2023 begynder for alvor med en stor styrkeprøve for Skive fH, når vi lørdag d. 21/1 klokken 15:00 møder subtopholdet Team Sydhavsøerne på deres hjemmebane i den første kamp i det nye år.