Skive fH

Skive fH videre i Santander Cuppen

Skive fH i går sin anden kamp på to dage, hvor det torsdag galt videre avancement i Santander Cuppen. Her trådte Skive fH ind i turneringen med et opgør mod 2. divisionsholdet fra Hammel GF.

Og det var stort set det fulde ligahold, som var med på bænken til dette opgør. Søren Tau og Nickolej Jensen blev dog hjemme, hvor to af spillerne fra vores eget 2. divisionshold i stedet blev skrevet på holdkortet; Maties Lind og Peter Beregaard.

Efter en lidt træg start for Ligaholdet, der lige skulle banke de værste ømheder ud af kroppen fra dagen før, så gik det ganske fint for herrerne, der fik spillet sig varme. Mens de rutinerede kræfter stod for 1. halvlegs pausestilling på 9-16, så fik de unge spillere lov til at tage over i 2. halvleg. Her var specielt Magnus Møland blevet godt og grundigt varm og fik sat otte scoringer i mål.

Også de to debutanter, Maties Lind og Peter Beregaard fik smidt et par scoringer i mål. Eller ikke helt debutanter, for der er vist noget med Peter Beregaard og en kamp mod KIF Kolding-København for flere år siden. De unge fortsatte dog, hvor de gamle slap og kunne sætte punktum for kampen med en sejr på 38-17.

Stor ros skal også lyde til Hammel-spillerne for at holde godt ved gejsten. Forhåbentlig kan Peter Beregaard og Maties Lind fortsætte de gode takter på søndag. Her mødes de to 2. divisionshold igen, og forhåbentlig kan spillerne fra 2. division tage endnu en sejr og sætte det sidste punktum.

De to hold mødes søndag i Hammel Idrætscenter kl. 14.15