Skive fH

Skive fH´s første spinningevent med spillere på cyklerne og masser af solskin i gågaden

Torsdag eftermiddag stod 16 cykler klar foran Tøjeksperten og kort før kl. 17.00 var de fyldt godt op med førsteholdsspillere, der var klar til at køre en time på cyklerne for at samle penge ind til klubben og nye LED-bander.

Vi ved, sportsfolk præsterer bedst, hvis der er et lille konkurrenceelement på spil. Derfor satte vi, sammen med Toyota Skive, en gratis Toyota Aygo X Active i en uge på spil. Det satte fut under spillerne, der med solskin i ansigtet trådte hårdt i pedalerne i en time. Her blev det Philip Lyngby, der løb med sejren efter at have kæmpet hårdt i en time.

Med hårdt arbejde fra spillerne og en kæmpe opbakning fra vores sponsorer samt fondsstøtte, betød det også, at vi efter en times spinning kunne offentliggøre, at vi til Skive fH´s første spinningevent samlede mere end en halv million ind til Skive fH: 505500 kr.

Derfor skal der selvfølgelig lyde en ekstra tak til de lokale sponsorer, som bakkede op om vores spinningevent, købte en cykel og endnu engang bakkede op om Skive fH!

Nåede du ikke med på en cykel i år, så bare rolig, vi vender stærkt tilbage med endnu et spinningevent næste år – glæd jer!

En ekstra stor tak skal lyde til:
TKC Mad
TKT Electronics
Skive Folkeblad
Tøjmanden
DFM Forsikringsmæglerne
Sport 24
Redoffice
NC Nielsen
Sparekassen Balling
Jyske Bank
Spar Nord
Rema1000 Holstebrovej
DEIF
Access Invest
Artha
PH Montage
Johs. Rasmussen Hylke