Sommerferie og den nye sæson begge skudt i gang

Inden sommerferien rammer helt, så har den nye sæson været i gang i tre dage. Da kalenderen sagde fredag d. 1. juli. gik vi officielt i gang med sæson 22/23, men som man så oftest starter bedst, så er det med ferie til Skive fH og et snart velkommen til de nye ansigter i klubben

Her er det god omgang af nye ansigter, vi byder velkommen, når de møder ind til første træning mandag d. 25. juli: Benjamin Boye, Jacob Tøfting, Joachim Hyldgaard, Viktor Vlastos, Tobias Bay, Sebastian Skøtt, Frederik Hovgaard, Jonas Hermannsen, Tobias Bro og sidst, men ikke mindst, et velkendt ansigt i Daniel Guldsmed.

1/8-finalen i Santander Cuppen - sæt kryds i kalenderen
For holdet venter der en opstart med masser af træning, træningskampe og træningslejr, inden vi mandag d. 29. august byder indenfor i Interfjord Arena til sæsonens første betydningsfulde kamp. Her møder vi Fredericia HK i 1/8-finalen i Santander Cuppen d. 29. august kl. 18.30.

Og selvom sommerferien er over os, så er vi ikke helt færdige med tilbageblik på sæsonen for de spillere der forlader os, så smut endelig ind forbi Skive fH, mens du ligger i solen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram