Skive fH

Sommerfestival begynder at tage form

KulturCenter Skive er nu klar med det endelige program for sin nye to-dages festival, der finder sted fredag den 26. august og lørdag den 27. august.

Bag festivalen for det modne publikum står KulturCenter Skive og Skive fH – og den bliver landets eneste med tørvejrsgaranti, selv om koncerterne i udgangspunktet skal foregå i kulturcentrets gårdhave.
– Vi er nu klar med spilletiderne, ligesom vi har føjet et par solide, danske navne til, siger direktør Knud Bjerre, KulturCenter Skive.

Han henleder opmærksomheden på, at Smukke Møller er flyttet til om lørdagen – og at Hardinger Band og Lis Sørensen er tilføjet programmet.

I forvejen er der engageret store live navne som Jacob Dinesen, Folkeklubben, Queen Machine, Smukke Møller og hollandske Mumfords Calling, der alle optræder om lørdagen.
– Fredag er overskriften ”Tyvagtig Fredag”, hvor vi laver den helt store syng med fest, med nogle af de allerbedste kopier: Stig Rossen og Bamses tidligere orkester Vennerne, giver alle de store hits med Bamses Venner, Rigtige Mænd spiller TV-2; Hardinger Band spiller op til den helt store Shu-bi-Dua fest inden Bryan Adams Tribute slutter fredagen med den canadiske musikers største hits, siger Knud Bjerre.

En billet til begge dage sælges for kun 750 kr. + gebyr. Der sælges ikke dagsbilletter.
– Ved vores fem koncerter i gårdhaven i august 2021 kunne vi se, at mange voksne, der glædede sig over at komme ”på græs” i ordentlige fysiske rammer med lækre stationære toiletter og muligheden for at få noget godt at spise, siger Knud Bjerre, der oplyser at Interfjord Arena indrettes med masser af siddepladser og spændende food trucks og madboder, så der bliver et godt udvalg til alle gæster.

Derudover kan firmaer ”købe” deres eget selskabslokale med mad og eget fadølsanlæg og ikke mindst direkte udgang til gårdhaven hvor koncerterne foregår. Vi kan have seks separate firmafester pr. dag, så er man til det lidt mere eksklusive og er minimum 25 personer, så kontakt os endelig, forklarer Knud Bjerre.