Skive fH

Turen går sydpå

På papiret venter der en helt gratis kamp for Skive fH-mandskabet i morgen. Her går turen nemlig sydpå til et opgør mod GOG – det eneste ubesejrede hold i denne sæson.

Selvom det er en fri kamp, hvor man ikke forventer point, så jagter Skive fH selvfølgelig mulighederne. Og kigger vi tilbage på seneste opgør på hjemmebane i Interfjord Arena, så leverede Skive fH-mandskabet også her en fin kamp. Skive fH holdt GOG-mandskabet i skak i lange perioder, hvor der ikke var mange pauser til de store stjerner, som man måske havde forventet inden opgøret.

Alligevel blev det dog ikke til en sejr, selvom Shaq i Skive-målet ellers gjorde, hvad han kunne for at holde GOG-skytterne fra scoringer. Hjemmepublikummet lagde også godt pres på de gule fra GOG, men de løb alligevel med sejren på 29-24. En spiller som Emil Madsen var en farlig mand på banen for os, og har også senest vist mod Skjern, at formen bestemt ikke er blevet dårligere henover julen.

Kigger vi på Skive fH´s seneste opgør, så har takterne også været rigtig fine. Vi er kommet godt fra start i de to første opgør, men har desværre haft flere udfald med tekniske fejl, udvisninger og brændte chancer i 2. halvleg. Opskriften til i morgen er ganske simpel, minimering af fejl og flere skud i mål.

Kampen mod GOG skydes i gang kl. 19.00 i morgen