Skive fH

Velspillende Viktor møder tidligere klub

Vi har taget en lille snak med Viktor Vlastos omkring starten af sæsonen, holdet og den kommende kamp i weekenden, hvor Skive fH hjemme i Interfjord Arena møder Roskilde søndag klokken 14:00.

Viktor har til denne sæson rykket teltpælene op fra mesterholdet GOG og er flyttet til Skive for at tørne ud for vores 1. divisions herrer. Viktor har vist gode takter på banen, og han er også selv glad for den start han har fået i Skive.

“Jeg har haft en god overgang til Skive fH. Jeg har fået den tillid som jeg havde håbet på, da jeg skrev under med klubben. Den bløde overgang blev hjulpet godt på vej af de kompetente mennesker omkring klubben, staben såvel som de frivillige, som altid står klar til at hjælpe. Derudover er jeg blevet del af en ung harmonisk trup, som knokler for at forbedre sig dag for dag”.

Viktor Vlastos

De første 4 kampe er spillet og det har været en blandet start for holdet. Viktor synes dog ikke at det er noget at være nervøs for.

”Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne havde set os stå med mere end 4 point i de første 4 kampe. Vi har vundet de seneste to kampe, hvilket giver selvtillid. Derudover har 1. Division allerede budt på mange spændende resultatet, så overordnet set står jeg med en fin fornemmelse”.

Også kampen mod Skovbakken IK i fredags viste, at holdet er på vej i den rigtige retning. Nu venter Roskilde i weekenden, som er en klub Viktor selv har spillet for i 1,5 sæson. Han har sat et par ord på hvordan det bliver at spille mod sit gamle hold.

”Det er altid sjovt at spille mod gamle holdkammerater. Jeg ser frem til at byde dem velkommen til Interfjord Arena, men når kampen først bliver fløjtet i gang, så bliver venskaberne sat på pause i de 2×30”.

Og koncentration bliver der brug for. Roskilde har vist sig at være et af de hold man skal holde øje med. Også Viktor ved at det ikke bliver en nem kamp.

” Roskilde er et rigtig fornuftigt hold som fortjener at blive taget seriøst, hvilket de allerede har bevist hvorfor. Med sejren på udebane mod TMS stemplede de for alvor ind”.

Dog ændre det ikke hvilket fokus Skiveholdet har:

” Vores fokus ligger på os selv. Vi er på hjemmebane, og det skal de også kunne mærke. Vi skal afvikle kampen på vores præmisser, med godt defensivt arbejde og højt tempo. Når det så er sagt, så er jeg helt sikker på at hvis vi rammer topniveau, så står vi med 2 point på søndag”.

Vi glæder os til at se Viktor og resten af holdet i aktion på søndag, og håber at de kan tage de 2 point!

Viktor er stærkt bakket op af personlig sponsor TBS Tømrer og Maler.

Du kan stadig nå at købe din billet til kampen her: https://shop.skivefh.dk/kampe/sfhros2223