Skive fH

Vanvittig afslutning på grundspillet!

5H7A4545

Velkommen til torsdagens kamp i herrernes 1. division. Velkommen til gæsterne fra Odder Håndbold.

Dagens kamp er det sidste slag i grundspillet i herrernes 1. division, hvor 2 altafgørende point er på spil, i vores jagt på 3. pladsen.

Men udover jagten på de 2 point, så bliver det også en jagt på mål, da det højest sandsynligt kommer til at blive afgørende for, hvor 3. pladsen ender henne.

Fredagen magede sig 100% efter vores ønsker.

Før sidste runde, lå vi 2 point efter HØJ Elite, hvilket på papiret var sidste udkald, hvis vi skulle generobre 3. pladsen. Vi gjorde selv vores arbejde færdigt, med en knusende sikker sejr over Køge på 21 mål. Før kampen havde vi snakket om, at udover de 2 point, så kunne det også blive en vigtig jagt på mål. Heldigvis var der tidligt i kampen fjernet enhver tvivl om, hvem der skulle vinde kampen, men mere et spørgsmål om, hvor stor en difference det skulle ende med.

Derfor var fokus efter sejren også rettet mod Maribo, hvor TSØ tog imod HØJ Elite, hvor TSØ kun havde en teoretisk chance for kvalspillet. Heldigvis for os, så spillede de frit og efter deres chance, hvilket efter en tæt 2. halvleg, udmøntede sig i en 1-målssejr til TSØ. Og dermed en 3. plads til os, grundet bedre målscorer end HØJ Elite.  

Hvis alt går som forventet, at både vi vinder over Odder og HØJ vinder over Køge på hjemmebane, så slutter både HØJ og os på en delt 3. plads og 38 point. Pointligheden gør at vi jævnført reglerne først kigger på de indbyrdes opgør. Her vandt vi med 2 mål i HØJ tilbage i oktober måned, mens HØJ vandt med tilsvarende måldifference i kampen i februar måned. Derfor går man videre og kigger på den totale måldifference i alle spillede kampe. Her er vi før kampen på torsdag, +23 mål ift. HØJ. Det lyder naturligvis som en stor difference, men med afsæt i at vi vandt med 21 mål over Køge i forrige runde, så kan HØJ naturligvis også gøre det samme og måske også mere end det. Hvis begge hold ender med samme måldifference for hele turneringen, så vil det herefter være flest scorede mål total set over hele turneringen, hvor vi pt. har scoret 13 mål flere end HØJ. Skulle det usandsynlige ske, at vi også ender lige her, vil 3. pladsen blive afgjort efter en omkamp.

Lad os håbe på, at vi ikke kommer så langt ud i regnskabet og at vi selv kan afgøre vores skæbne, uden at skulle skele for meget til hvordan det går i HØJ. Men helt sikkert er det, at kampen i HØJ er af afgørende betydning for vores skæbne.

Vi har dog revanche til gode, efter det modsatte opgør i Odder, som uden tvivl var vores ultimative lavpunkt rent offensivt. Så udover jagten på 3. pladsen, så kommer vi også til at jagte sejren, for at vise Odder, at de fejl vi lavede i Odder, ikke er vores niveau. Odder har reddet sig i bundstriden for flere runder siden, hvorfor Odder ikke har noget videre på spil, udover om de skal slutte 10’er eller 11’er.  

Dagens vigtige kamp om 2 point vigtige point, er samtidig også den perfekte optakt til påsken, som jo altid er lig med Hancock Cup. Hancock cup har i år 40 års jubilæum og jubilæumsudgaven er den største udgave nogensinde, med mere end 70 hold flere end det tidligere maksimum. Vi håber på, at så mange mennesker som muligt, vil klemme dagens kamp ind imellem diverse påsketraditioner, men samtidig også vil bruge påsken på, at opleve de mange Skive fH hold under Hancock Cup.

Rent sportsligt, så er der i sagens natur kun en ting der tæller og det er en sejr og gerne med størst mulige margin. Vi havde før sæsonen en målsætning omkring top 3, hvilket lige nu kræver at vi selv vinder vores sidste kamp og så må vi tælle mål, når kampene er overstået. For vores eget vedkommende, så er hele truppen fit for fight og klar til at give den gas på vores hjemmebane og følge op på storsejren mod Køge i sidste kamp. Vi skal igen vise en masse engagement og tro på tingene, som altid skal være vores kendetegn, særligt når vi spiller i BioCirc Arena. Særligt idag, hvor hallen bliver fyldt og masser af god stemning på lægterne, så giver det forhåbentligt et ekstra rygstød til holdet.

Vi glæder os til at byde alle indenfor i BioCirc Arena til en fantastisk start på påsken.

Dagens kampsponsor er Skive Folkeblad

Dagens Hospitality partnere er Dagli Brugsen Balling, Hancock og Vild med Vin Skive

Lounge sponsor er Beierholm

Hovedsponsor er Spar Nord og BioCirc