Skive fH

Vi lever endnu!

Det var ikke en fuld bus, der kørte mod Sjælland i går. Søren Tau blev sendt i gulvet i fredagens kamp mod Nordsjælland og har pådraget sig en lille hjernerystelse, mens Nickolei Jensen har fået et lille brud i hånden. Heller ikke meget spilletid blev det til Anders Gade, da han blev sendt fra banen på direkte rødt kort.

Derfor er det kun endnu mere imponerende at Skive-spillerne efter en horribel første halvleg fik vendt hele kampen på hovedet og kunne sikre sig en vanvittig vigtig sejr og to point, der gør, at drømmen om at blive i ligaen stadig lever.

Syv mål var hvad Skive fH-spillerne fik sat ind i første halvleg. Et godt TMS-forsvar og Patrick Bols i målet, gjorde det stort set umuligt at sende bolden i mål for Skive-skytterne. Prikken over iét blev det røde kort til Anders Gade og en halvleg, der kunne tyde på, at turen retur til Skive faktisk godt kunne blive længere end turen til TMS.

Det var også TMS, der kom bedst fra start i 2. halvleg og hurtigt fik bygget lidt ekstra på 13-7-føringen fra pausen. Pludselig tog fanden dog ved Skive-spillerne og på kort tid takket være flere rigtig gode præstationer på banen, havde Skive reduceret til 16-14 og konsekvensen blev en timeout fra TMS efter knap 40 minutters spil. Et par enkelte tabte bolde fra Skive og nervøsiteten var igen rystet af. Magnus Haubro fik selv sendt to gode scoringer i mål mens han også fik assisteret Frederik Sass, der fandt hullerne ind bag Patrick Bols.

Udligningen kom efter et comeback af dimensioner fra Skive-drengene, der hev hinanden op og fik spillet til at fungere på banen. TMS-spillerne var rystede, men ikke rystede nok til at holde hovedet koldt, og derfor kunne de udligne med knap to et halvt minut til 23-23. Det var dog Skive, der med mest koldblodighed kunne sikre de to point, med en sejr på 25-23 i Dansk Kabel TV Arena.

De to point, som spillerne i går sikrede, gør, at vi lever endnu. Det betyder, at vi skal have fyldt lægterne på torsdag, når SønderjyskE Herrer gæster Interfjord Arena. vi sikrede to point på udebane mod selvsamme i begyndelsen af sæsonen og nu skal arbejdet gøres færdigt!

Find din billet til opgøret lige her – og husk, er du spiller eller træner i Skive fH, så har du gratis adgang til en ståplads til opgøret.