Skive fH

Vi ser frem til kamp om vigtige toppoint!

TOP MOD TOP - BLÅ MOD BLÅ (1920 x 1080 px)

Direktørens ord

 

Velkommen til fredagens kamp i herrernes 1. division. Velkommen til gæsterne fra HØJ Elite.

Januar blev for os en kort kampmåned kun indeholdende 1 gældende kamp mod Tønder, som jo bekendt blev sendt retur fra Skive uden point.

Februar bliver derimod en måned med meget mere aktivitet og pres på kampprogrammet, som indeholder hele 5 kampe. Og den første bliver mod, på papiret, rækkens bedste hold. Storsatsende HØJ Elite, har mod alles forventning haft en meget besværlig efterårssæson, med mange overraskende nederlag til følge. Så det er uden tvivl en af de helt store opgaver vi står over for fredag aften i BioCirc Arena.

Vores første kamp mod HØJ Elite på udebane, blev til en meget målrig affære, som vi vandt med 2 mål, 33-35. Traditionen tro blev kampen endnu en i rækken af mange tætte opgør imellem os og HØJ Elite, som endnu engang faldt ud til vores fordel. HØJ Elite har haft et par spillere til EM for Færøerne, så derfor er det HØJ Elite’s første pointgivende kamp i 2024. Derfor er det spændende hvad det gør for spillet og hvem der har den største fordel, af den lange kamppause eller det faktum at vi har været i gang. Men sikkert er det, at kampens udfald højest sandsynlig vil blive altafgørende for den endelig slutstilling i toppen af 1. division og hvem der kommer med i det betydningsfulde kval-spil til håndboldligaen, som kræver en 2. eller 3. plads. Netop 3. pladsen indtager vi selv nu, hvorfor det naturligvis er et ekstremt vigtigt opgør for begge hold om de 2 point. Modsat ånder HØJ Elite os i nakken på rækkens 4. plads, med en kamp færre spillet og 3 point op. Så der er på alle måder lagt op til et fredagsdrama, hvor vi håber på at hjemmebanefordelen og mange mennesker på lægterne, kan være med til at lægge ekstra tryk på udeholdet.

HØJ Elite’s hold består af en lang række unge talentfulde spillere, krydret med nogle meget rutinerede spillere, som har stor international erfaring. Topscorer Simen Schønningsen, som tidligere har været inde omkring det norske landshold og svenskeren Niclas Fingren, som sidste år var stor profil i champions league klubben Elverum i Norge, hvor han var en af de store defensive profiler. Af internationale profiler, må også nævnes de to færøske landsholdsspillere, Pauli Jacobsen og Roi Berg, som var store profiler på det færøske landshold, som overraskede de fleste til det netop afsluttede EM i Tyskland. Herudover kommer vi heller ikke uden om to af holdets yngre spillere, Lucas Garsdal og Marcus Stroustrup, som pt. er 2’er og 3’er på HØJ Elite’s topscorerliste.

For vores eget vedkommende, så ser vi alle frem til at komme ind i et mere kontinuerligt kampprogram og til de mange vigtige opgør, som venter os. Sidste hjemmekamp mod Tønder, viste os at vi er kommet styrket ud af den lange januarpause, hvor spillet flød flot mod et godt spillende Tøndermandskab.  

Hele truppen er fit for fight og klar til at give den gas på vores hjemmebane. Vi skal igen vise en masse engagement og tro på tingene, som altid skal være vores kendetegn, særligt når vi spiller i BioCirc Arena. Vi håber på at få bragt en masse tempo ind i spillet, hvor særligt kontrafasen vil blive afgørende for udfaldet på kampen.

Topstriden er tæt i 1. division og flere overraskende resultater, har gjort at der ikke er langt imellem opspil og til det faktum, slet ikke at være en del af top-3 og de eftertragtede opspilspladser. Vi ved, at skal vores målsætning for sæsonen indfries, så er en sejr påkrævet i de fleste kampe vi spiller. Men vi har også stor respekt for dagens modstander, som i min bog har underpræsteret stort og har et kæmpe potentiale og et ekstremt højt topniveau.

Så det kræver en stor indsats både på og udenfor banen, for at sikre blå point i dag. Vi glæder os til at byde alle indenfor i BioCirc Arena.

Dagens Hospitalitypartnere er Hancock, Pedersborg vin og Adelgade slagter

Loungesponsor er Beierholm

Hovedsponsorer er Spar Nord og BioCirc