Skive fH

Viktor Vlastos skifter klub til sommer

5H7A3049Skive fh mod høj20240202

Truppen til den kommende sæson er så småt ved at falde på plads, hvor vi står overfor en udskiftning på højre fløj, efter Viktor Vlastos i 2 sæsoner har haft den blå trøje over hovedet.

Viktor har sammen med hybridback/-fløjen Simon Ostersen i denne sæson gjort det ud for bemandingen på den yderste højre position, hvor vi kun sender rosende ord med på Viktors fremtidige karriere.

I denne sæson er det i 26 optrædener i 1. div. herrer blevet til 71 scoringer, hvilket efterlader ham på et snit på lige under 3 scoringer pr. kamp. Han er en spiller der udviser stor dedikation, hvilket han også har vist ved at flytte til byen for 2 sæsoner siden og en træningsiver på et meget højt niveau. Selvom der på dage ikke har været arrangeret haltræninger, så har Viktor trænet individuelt i hal med keeper Atal og været et mønstereksempel på en førsteholdsspiller der også giver tilbage ved at komme til mange ungdomskampe. Derfor fortjener Viktor en stor anerkendelse for 2 år han for alvor har sat sit præg på den stærke træningskultur i Skive fH’s 1. div. herretrup.

Vi præsenterer senere afløseren på højre fløj.