Nyheder

Frederik Sass fortsætter i klubben

Fløjspilleren Frederik Sass bliver en del af den Skive fH-trup, som efter sommerferien indtager landets bedste håndboldrække.

Læs mere
Forsvarskæmpe bliver en del af Skive fH

Foto: Elverum Håndball... Søren Tau, her i nummer 29 for hans nuværende klub de mangeårige norske mestre og Champions League-deltagere Elverum Håndball, skifter til Skive fH fra sommeren 2021. Der har været arbejdet ihærdigt på en erstatning for Daniel Guldsmed, der efter denne sæson skifter til KIF Kolding. Vi er kommet i mål med en […]

Læs mere
William Skovsager tager første seniorsæson i Skive fH

I indeværende sæson er det blevet til indhop i 11 af de 28 1. divisionskampe, og William Skovager (årgang 2001) fortsætter den stejle læringskurve i barndomsklubben Skive fH, hvor han til næste sæson officielt går fra at være U19- til seniorspiller.

Læs mere
Kamp 2 står for døren

Foto: BenjaminChristensenFoto Det er ingen hemmelighed vi var særdeles glade for udviklingen i kamp 1 af oprykningsserien mod AJAX København, hvor det endte ud i en sejr på 35-24, og vi dermed spillede serveretten for en oprykningsplads på egne hænder forud for kamp 2. Vi havde en målmand der stod i særklasse bag et solidt […]

Læs mere
"Josh" skifter klub efter sæsonen

Igennem de seneste tre sæsoner har Joshua spillet i den blå Skive-trøje, efter han i sommeren 2018 skiftede fra Frederikshavn fI Håndbold, der nu en del af håndboldfællesskabet Elitesport Vendsyssel.

Læs mere
Nr. 47 tager et år mere og bliver U19 drenge cheftræner!

Nickolei Jensen - mangeårig rutineret spillerprofil i Skive fH - har takket ja til en ny sæson i de blå farver. Med en etårig forlængelse bærer en af vores mest rutinerede spillere også Skive fH-logoet på brystkassen i 21/22-sæsonen.

Læs mere
Bruno Trier Hansen er ny U19 pigetræner

Vi er ikke gået over åen efter en ny U19 pigetræner til sæsonen 21/22, da succestræner og klubmand Bruno Trier Hansen har takket ja til at være chef for vores ”ungseniorpiger”

Læs mere
Nu starter kvalspillet!

Weekenden er startskuddet på kvalspillet om at rykke i HTH Herreligaen. Vi står overfor ”kon-kollegaerne” i 1. division fra AJAX København lørdag kl. 14:30 i Interfjord Arena, der kommer til byen med selvtillid. Kamp 2 i Bavnehøj Hallen spilles lørdag d. 8/5 kl. 14:30, imens en evt. kamp 3 spilles i uge 19.

Læs mere
Peter Laursen er ny ungdomskoordinator i Skive fH

Som udmeldt i Skive fH’s profilavis ønsker vi at stå som en stærk ungdomsafdeling, og vi vil udvikle tilbuddet igennem de kommende år. Vi ser imod mere normale tider i hallerne, hvor der venter mange timer med kammeraterne.

Læs mere
1 2 3 17
Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    Følg os på vores sociale medier
    Privatlivspolitik og vedtægter
    Copyright © 2019 Skive fH
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram