Nyheder

En spændende preseason i vente

Træningskampene for 1. division herrer op til sæsonstarten ligger fast, og vi skal i aktion fem gange, foruden den imødesete pokalkamp imod Skjern Håndbold på #VoresHjemmebane d. 13. august. Mht. tilskuere er der fortsat opsat restriktioner for hvor mange der må lukkes ind. Mere info følger. Tirsdag d. 4. august klokken 17:30 møder vi Lemvig-Thyborøn […]

Læs mere
Truppen til sæson 20/21 er på plads!

Med afgange udmeldt, er det nu på tide at kigge på navnene der skal levere på #VoresHjemmebane for 1. division herrer i den nye sæson.

Læs mere
Held og lykke fremover!

Sæsonafslutningsarrangementet ved hovedsponsor Spar Nord blev samtidig aftenen vi kunne tage afsked med dem, der i den kommende sæson skal have nye hjemmebaner. Vi fik på grund af den bratte afslutning ikke mulighed for at hylde dem i hallen, men vil her komme omkring dem hver især.

Læs mere
En hyggelig afrunding på en mærkelig sæson...

Traditionen tro bød hovedsponsor Spar Nord Skive indenfor til sæsonafslutning med 1. division herretruppen, og her blev der snakket lystigt imellem Spar Nord-medarbejdere, spillertruppen + staben omkring, imens et lækkert traktement blev serveret fra Spar Nord’s kantinedamer.

Læs mere
Så starter U19 + 2. divisionstrupperne sommertræning i hallen!

Det er lækkert vejr, men i aften holder vi os til dels indendøre, når U19 + 2. division senior for både damer og herrer starter et par sommertræninger efter en længere pause.

Læs mere
Vil du være en del af Skive fH?

Vi glæder os til en megaspændende sæson, og i dén forbindelse har vi nogle ting der skal være på plads og afvikles til hver hjemmekamp.

Læs mere
Skjern-kampen er fastlagt!

Den 18. februar spillede vi os sikkert videre til sjette runde i Santander Cup med en sejr på 22-36 over 2. divisionsholdet fra Nørre Djurs HK, og den 9. marts trak vi ligaholdet fra Skjern Håndbold op af bowlen. Nu er vi endelig nået frem til, at den længe ventede pokalkamp spilles i Interfjord Arena […]

Læs mere
Vi giver tilbage – hele næste sæson…

Denne sæson blev - som alle er bekendte med- en underlig en af slagsen, og lige hvor det blev sjovt, måtte vi indstille alle aktiviteter. Vi indtog 2. pladsen og havde udsigt til spændende kampe om at komme i Ligaen. Sådan skulle det - på grund af den trælse Covid-19 - ikke være.

Læs mere
Skive fH's t-shirt er i handlen!

Vejrudsigten spår sol og +20 grader fra på lørdag, og så er det dejligt at være fin i tøjet! 🌞 I samarbejde med SPORT 24 og tøjsponsor Kempa klæder vi dig på med en lækker t-shirt, hvor vi har lager fra størrelse 116 til XXXL, og glædeligt sætter flere i trykken - alt sammen til gavn for Skive fH!💙 Prisen […]

Læs mere
1 2 3 9
Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

Følg os på vores sociale medier
Privatlivspolitik og vedtægter
Copyright © 2019 Skive fH
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram